Sylwester 2023/2024
OFERTA SYLWESTER 2023/2024
NIEPOWTARZALNY BAL SYLWESTROWY W SALI BANKIETOWEJ AIDA!!!
W OSTATNIĄ, NAJWAŻNIEJSZĄ NOC W ROKU, W SZAMPAŃSKIM KLIMACIE, PRZEZ NAJWIĘKSZE, MIĘDZYNARODOWE HITY POPROWADZI PAŃSTWA DJ.
BOGATE MENU BUFETOWE, PEŁNE PRZYSMAKÓW Z CAŁEGO ŚWIATA SKOMPONOWANE PRZEZ SZEFA KUCHNI MARIUSZA ZAJĄCA, ZASPOKOI NAJBARDZIEJ WYMAGAJĄCE GUSTA. NIE ZABRAKNIE RÓWNIEŻ KLASYKÓW KUCHNI POLSKIEJ W NOWEJ ODSŁONIE
OFERUJEMY PAŃSWU OPEN BAR, OBEJMUJĄCY ALKOHOLE SERWOWANE BEZ LIMITU: WÓDKĘ, WHISKY, BIAŁE I CZERWONE WINO, A TAKŻE NAPOJE BEZALKOHOLOWE ORAZ KAWĘ I HERBATĘ. DOPEŁNIENIEM BĘDZIE KIELISZEK WINA MUSUJĄCEGO O PÓLNOCY.
ZAPRASZAMY OD GODZINY 20:00!!!
BUFET ZIMNY:
1. GRILLOWANE WARZYWA, SER KOZI
2. WYBÓR OWOCÓW MORZA
3. CARPACCIO WOŁOWE, CZERWONE WINO, KAPARY, CHERRY, RUCOLA
4. CARPACCIO Z OŚMIORNICY, OLIWA CYTRYNOWA
5. WOLNO WĘDZONA PIERŚ KACZA
6. SAŁATKA Z BURAKIEM, OWCZYM SEREM I GRANATEM
7. SZYNKA Z WARZYWAMI PO BURGUNDZKU, BIAŁE WINO, CZOSNEK
8. WOLNO GOTOWANE OZORKI W WARZYWACH, MUS CHRZANOWY
9. TATAR WOŁOWY
10. WYBÓR TORTILLI
11. WYBÓR PASZTETÓW I TERIN
12. MUS Z CZERWONEJ SOCZEWICY I CZARNEJ BELUGI
13. TATAR Z ŁOSOSIA
14. WYBÓR MIĘS Z DOMOWEJ WĘDZARNI
15. BRIOCHE W RÓŻNYCH ODSŁONACH
16. WŁOSKA BRUSCHETTA, SALAMI, MOZZARELLA, PESTO
17. PALONY ZIEMNIAK, ROSTBEF PO ANGIELSKU
18. KLASYCZNA MEDUZA CZYLI NÓZKI WIEPRZOWE
19. WYBÓR SUSHI
20. DESKA SERÓW ŚWIATA
21. ŚLEDZ NA RÓZNE SPOSOBY
22. ŁOSOŚ GRAVALAX
23. ROLADKI Z ŁOSOSIA I KAPUSTY, JAJKO PRZEPIÓRCZE, KAWIOR
24. KREWETKI W TEMPURZE, SOS CHILI
25. WARZYWNE RATATOUILLE, JAJKO POCHEE
26. SAŁATKA Z KOMOSY RYŻOWEJ I FASOLI ENDAMAME
27. ŚWIEŻE WARZYWA, DIP JOGURTOWO CZOSNKOWY, KOLENDRA
28. CEZAR Z KREWETKĄ
29. SAŁATKA SATAY, ŚWIEŻY ANANAS, SOS SOJOWY, SEZAM, MIÓD
30. KORECZKI
31. ROLADKI Z CUKINI, SER FETA, CHERRY
BUFET GORĄCY:
1. KACZKA FASZEROWANA WĄTRÓBKĄ I FIGAMI, SOS WIŚNIOWY, PALONY MIGDAŁ
2. PULPECIKI CIELĘCE, SOS BOROWIKOWY
3. MINI GOŁĄBKI W SOSIE POMIDOROWYM
4. MINI GOŁĄBKI VEG, KASZA, SOS ŚMIETANOWY, BOCZNIAKI
5. ZIEMNIACZKI ZAPIEKANE Z PARMEZANEM
6. BABA ZIEMNIACZANA Z BOCZKIEM Z WŁASNEJ WĘDZARNI
7. ZIELONE CURRY Z KURCZAKIEM I WARZYWAMI
8. WOLNO DUSZONE ŻOŁADKI GĘSIE, KARMELIZOWANE PIECZARKI
9. GRILOWANY ŁOSOŚ W SOSIE Z OWOCÓW MORZA
10. MIRUNA Z WARZYWAMI, PIECZONA CYRTYNA
11. POLĘDWICZKA WIEPRZOWA, GRILOWANE WARZYWA, MOZZARELLA, SUSZONY POMIDOR, OLIWKI
12. KLASYCZNY DE-VOLAILLE, MASŁO
13. ESKALOPKI Z INDYKA, SZPINAK, BESZAMEL
14. GNOCCI BURACZANE, GORGONZOLA
15. RYŻ JAŚMINOWY
16. FASOLKA SZPARAGOWA, GROSZEK CUKROWY, RUMIANA BUŁECZKA
17. KLUSECZKI PŁÓFRANCUSKIE, SUSZONY POMIDOR, SOS PARMEZANOWY
18. BURACZKI ZASMAŻANE
ZUPY:
1. FLAKI PO WARSZAWSKU
2. CHILI CON CARNE, NACHOS, KWAŚNA ŚMIETANA, JALAPENOS
A PO PÓŁNOCY
3. BOEUF STROGONOW
4. KWAŚNICA NA WĘDZONCE
BUFET DESEROWY:
1.TARTA CYTRYNOWA
2. SERNIK Z BIAŁEJ CZEKOLADY
3. BEZA PAWŁOWEJ Z OWOCAMI
4. TARTA ORZECHOWA
5. PANNA COTTA. MUS TRUSKAWKA
6. CAPUCCINO
8. TIRAMISU
9. MUS MANGO-MARAKUJA
9. BABECZKI Z OWOCAMI I KREMEM PATISSIER
10. MINI PTYSIE Z KREMEM WANILIOWYM
11. CANOLLI Z MUSEM KASZTANOWYM
cena: 750zł/para