Sylwester 2025/202
OFERTA SYLWESTER 2025/2026
NIEPOWTARZALNY BAL SYLWESTROWY W SALI BANKIETOWEJ AIDA!!!
PRZYWITAJ NOWY ROK W WYJĄTKOWEJ ATMOSFERZE!!!
W TĘ SYLWESTROWĄ NOC STAWIAMY NA WYKWINTNE MENU PEŁNE KULINARNYCH NIESPODZIANEK, ALKOHOL BEZ LIMITU ORAZ ZABAWĘ DO BIAŁEGO RANA Z FANTASTYCZNYM DJ-em.
W NASZYM MENU NIE ZABRAKIE KLASYKÓW KUCHNI POLSKIEJ, ALE TAKŻE RYB, OWOCÓW MORZA, KILKUNASTU RODZAJÓW MIĘS, SERWOWANYCH NA RÓŻNE SPOSOBY, SPRÓBOWAĆ BEDZIE MOŻNA MIĘDZY INNYMI ROSTBEFU ARGENTYŃSKIEGO CZY JAGNIĘCINY NOWO ZELANDZKIEJ A TAKŻE SCHABOWEGO Z WIEPRZOWINY PAŁUCKIEJ. ALKOHOLE SERWOWANE BEZ LIMITU: WÓDKA, WHISKY, BIAŁE I CZERWONE WINO ORAZ NASZA SŁYNNA CYTRYNÓWKA, A TAKŻE NAPOJE BEZALKOHOLOWE ORAZ KAWĘ I HERBATĘ. DOPEŁNIENIEM BĘDZIE KIELISZEK WINA MUSUJĄCEGO O PÓLNOCY.
CZEKA CIĘ WIECZÓR PEŁEN SMAKU, MUZYKI I NIEZAPOMNIANYCH WRAŻEŃ!
NIE MOŻE CIĘ ZABRAKNĄĆ!
MENU:
BUFET ZIMNY:
- CARPACCIO Z JELENIA, TYMIANEK, MARYNOWANE GRZYBY SHIMEJ
- CARPACCIO Z OŚMIORNICY, KANDYZOWANA CYTRYNA, CHERRY
- KREWETKI W PANKO, SOS RED THAI
- SZYNKA Z DOMOWEJ WĘDZARNI
- TATAR WOŁOWY
- WYBÓR SUSHI
- ROSTBEF PO ANGIELSKU, SOS Z ANCHOIS
- CARPACCIO WOŁOWE, PASTA TRUFLOWA
- WYBÓR GRZANEK Z DOJRZEWAJĄCYMI WŁOSKIMI WĘDLINAMI
- MINI CHICKEN BURGERY, SOS SEROWY
- TORTILLA HISZPAŃSKA Z SZYNKĄ SERRANO
- WRAPY Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM I RUKOLĄ
- KREWETKI MARYNOWANE W OLIWIE CZOSNKOWEJ
- SAŁATKA Z MAŁŻY I CHRUPIĄCYCH WARZYW
- DESKA MIĘS PIECZONYCH I PASZTETÓW
- MARYNOWANY BURAK Z OWCZYM SEREM
- GRILLOWANE WARZYWA, KREM BALSAMICZNY
- KLASYCZNE NÓŻKI
- SCHAB FASZEROWANY MUSEM CHRZANOWYM
- WYBÓR TERIN I ROLAD
- PLACUSZKI WARZYWNE Z IKRĄ I ŁOSOSIEM WĘDZONYM
- PALONY ZIEMNIAK Z TATAREM ZE ŚLEDZIA
- SELEKCJA SERÓW ŚWIATA
- GRILLOWANA CUKIA Z WOLNO GOTOWANĄ POLĘDWICZKĄ I MIĘTĄ
- SAŁATKA CEZAR
- MŁODE LIŚCIE SZPINAKU Z DELIKATNIE WĘDZONĄ KACZKĄ, DRESING SEZAMOWY
- SAŁATKA Z KOMOSY RYŻOWEJ Z FASOLĄ ENDAMAME, HUMUS Z PIECZONEJ MARCHEWKI
- MIESZANE SAŁATY Z SEREM BLUE, WĘDZONYM KURCZAKIEM I GRILLOWANĄ GRUSZKĄ
- SAŁATKA NICEJSKA Z TUŃCZYKIEM I JAJEM POCHEE
- WYBÓR ŚWIEŻO WYPIEKANEGO PIECZYWA, OLIW I MASEŁ SMAKOWYCH
- PRĘGA WOŁOWA W SZYNCE PARMEŃSKIEJ, BOROWIKI W ŚMIETANIE
- WOLNO GOTOWANY BOCZEK W STYLU KOREAŃSKIM
- PULPECIKI CIELĘCE, SOS NA WĘDZONYM BOCZKU
- KURCZAK SOUS VIDE, CHRUPKA Z PANKO I SZPINAKU, RAFOUT Z CHORIZO I POMIDORÓW
- INDYK Z PEPERONATĄ, MOZZARELLĄ I SEREM MIMOLETTE
- KACZKA PO POLSKA, KARMELIZOWANE JABŁKA, ŻURAWINA
- KLASYCZNY SCHABOWY, ZIEMNIAKI PO POLSKU
- POLĘDWICZKA FASZEROWANE DELIKATNYM MUSEM Z SERDUSZKAMI, DEMI GLACE Z SZALOTKĄ I TYMIANKIEM
- ŁOSOŚ Z MAŁŻAMI I SZAFRANEM
- RIGATONI W SOSIE ŚMIETANOWO - POMIDOROWYM Z KREWETKAMI
- ZIEMNIAKI GRATIN
- KLUSECZKI KŁADZIONE Z MASŁEM
- ZAPIEKANY KALAFIOR POD BESZAMELEM
- FASOLKA Z BOCZNIAKAMI I POMIDORKAMI
- PIECZONE ZIEMNIAKI GRILLOWE Z CHRUPIĄCĄ PANIERKĄ
- SMAŻONY RYŻ W STYLU TAJSKIM Z KURCZAKIEM
- CONSME WOŁOWE, WARZYWA JULIENNES, KOŁDUNY WOŁOWE, GRZYBY SHIMIJE
- BOROWIKOWA, FRANCUSKIE KLUSECZKI Z KOPREM I PUDREM Z GRZYBÓW
- ŻUR NA ZAKWASIE Z WĘDZONKĄ
- BAŁKAŃSKA ZUPA Z JAGNIĘCINĄ, PIECZONYMI POMIDORAMI I WARZYWAMI
- ROSTBEF ARGENTYŃSKI, SOS DEMI GLACE, MUSZTARDA FRANCUSKA, KREMOWE PUREE ZIEMNIACZANE, POPCORN Z KASZY GRYCZANEJ
- COMBER Z JAGNIĘCY NOWA ZELANDIA, SOS TYMIANEK, PUREE ZIEMNIACZANE, GROSZEK Z MIĘTĄ
- BEZA PAVLOWA
- TARTA OWOCOWA Z KREMEM PATISIER
- BROWNIE
- SERNIK BASKIJSKI
- DELIKATNY MUS MALINOWY NA BISZKOPCIE
- CHURROS Z SOSEM CZEKOLADOWYM
- PANNA COTTA Z TRUSKAWKAMI
- MUS PISTACJOWY Z PRAŻONYM CIASTEM KATAIFI
- OREO Z MASCARPONE
- KREM JOGURTOWY Z CHIA I MUSEM RABARBAROWYM
- PTYSIE Z BITĄ ŚMIETANĄ
- MAŚLANE RURKI Z KREMEM ŚMIETANKOWYN
CENA: 430ZŁ / OSOBA
REZERWACJE: 784 400 900
ZAPRASZAMY OD GODZINY 20.00!!!!
Gwarantujemy!
|