Menu studniówkowe
Sala Konferencyjno - Bankietowa AIDA - to najlepsze miejsce na Państwa Bal Studniówkowy, uroczystość, którą powinien przeżyć każdy dorastający młody człowiek.
Z myślą o tej ważnej chwili przygotowaliśmy dla Państwa: Grona Pedagogicznego i Drogiej Młodzieży specjalna ofertę.
Sala Konferencyjno – Bankietowa AIDA – to idealne miejsce o wspaniałej atmosferze, fantastycznej obsłudze, a przede wszystkim doskonałej kuchni.
Dlatego też, z wielką przyjemnością zorganizujemy dla Państwa Bal Studniówkowy, który na pewno na długo pozostanie w Waszej pamięci.
Nasza sala pomieści 200 osób. Mają Państwo możliwość korzystania z dwóch sal: Sali klubowej i Sali bankietowej.
W Sali bankietowej odbywa się spokojna konsumpcja i miłe rozmowy z możliwością obserwowania tego co dzieje się na dole, a w sali klubowej młodzież odnajduje się w szałowej zabawie tanecznej.
- 3 dania gorące
- 7 zakąsek zimnych
- ciasta
- owoce sezonowe
- bufet deserowo- kawowy
- napoje zimne oraz gorące bez ograniczeń
- dwie sale do wyboru ( sala bankietowa lub klubowa )
- dekoracja stołów
- profesjonalna obsługa
MENU DO WŁASNEJ KOMPOZYCJI:
I. Zupa do wyboru: (wybieramy 2)
- Rosół z makaronem
- Krem z pomidorów z grzanką czosnkową
- Krem z pieczarek z crutonem
- Zurek z białą kiełbasą i jajkiem
- Krem z zielonych warzyw z grzanką z serem
- Włoska minestrone z makaronem orzo
II. Danie główne (jedno do wyboru)
-filet z kurczaka po włosku , zapiekany z mozarellą, podany z pieczonymi ziemniakami, pomidorami i miksem sałat.
-smażona pierś kurczaka z chrupiącą skórką, podana z chrupiącymi cząstkami ziemniaków, sosem z suszonych pomidorów i świeżą sałatką
-schab zapiekany z pieczarkami i mozarellą, podany z talarkami ziemniaczanymi i surówką
-filet z kurczaka w płatkach kukurydzianych, podany z frytkami i surówką ze świeżych warzyw
-udko faszerowne, podane na puree ziemniaczanym z sosem musztardowym i surówką
-polędwiczka wieprzowa zapiekana z chorizo, pieczone ziemniaczki, miks sałat z rukolą
-luzowane udko, pieczone z wędzonym boczkiem na sosie z suszonych pomidorów, podane ze smażonymi ziemniaczkami i mieszanymi sałatami z vinegrettem
III. Gorące danie serwowane w bulionówce (jedno do wyboru)
- schab po cygańsku
- strogonoff
- kurczak marynowany w imbirze w sosie słodko kwaśnym
Zakąski zimne wybieramy 7 ( każda dodatkowa zakąska 5zł/os.)
· Koreczki( mięsne i warzywne)
· Tortilla z kurczakiem, warzywami i serkiem czosnkowym
· Nachosy z salsą pomidorową i z guacamole
· Kanapeczki coctajlowe
· Nagetsy z sosem czosnkowym i pomidorowym
· Włoska mozzarella z pomidorami ze świeżą bazylią
· Pomidory z sosem czosnkowym i z żółtym serem.
· chrupiące grzanki z wędlinami włoskimi
· Carpaccio z polędwiczek wieprzowych z grillowaną cukinią
· Pikantny śledzik z tabasco
· Koreczki śledziowe
· Sałatka cezar z kurczakiem i parmezanem
· Sałatka Boryna z szynki, sera, kukurydzy z marynowaną papryką i koperkiemd
· Sałatka alpejska z szynką serem, świeżą papryką i musztardą retro.
· Sałatka z piersią z kurczaka, serkiem brie i sosem vinegret
· Sałatka szopska z serem feta i z oliwkami.
· Sałatka gyros z kurczakiem i prażoną cebulką
Dodatkowa możliwość zamówienia tatara wołowego z dodatkami serwowanego po daniu głownym. ( 8zł/porcja)
Stół kawowy:
-kawa rozpuszczalna i parzona, herbaty smakowe, mleko, cytryna, cukier.
-ciasta, owoce w bufecie
-Dodatkowo:
· mix gorących przekąsek (15zł/os)
- chrupiące skrzydełka
-panierowane fileciki drobiowe
-śliwka w bekonie
-smażone pierożki
-tortilla z wołowiną i mozzarellą
-mini szaszłyki
Gwarantujemy! |
cena od osoby: 160.00 zł |