Jak dobrać menu na wesele?
Dobranie odpowiedniego menu na wesele jest naprawdę nie lada wyzwaniem, zwłaszcza wtedy, gdy nasi goście preferują zupełnie różne jedzenie, a nam zależy na tym, aby każdy z towarzyszących nam w tym bardzo ważnym dniu osób był bardzo zadowolony z jadłospisu. i znalazł coś dla siebie. Przykładowe menu weselne powinno być więc przede wszystkim różnorodne, a przy tym oczywiście niezwykle smaczne. Warto zadbać o to, aby nasi goście czuli się na weselu dobrze i miło wspominali potrawy, które mieli możliwość na nim zjeść. Podczas planowania naszego weselnego menu warto przede wszystkim na początku zastanowić się nad tym ile gości będzie na naszym weselu - pomoże to całkowicie obliczyć koszty menu, ceny zazwyczaj są w przeliczeniu właśnie na jedną osobę. Zazwyczaj osobno liczy się osoby dorosłe, a inaczej dzieci.
Jeżeli zastanawiają się Państwo właśnie gdzie warto urządzić swoje wesele to zachęcamy do zapoznania się z niezwykle bogatą ofertą restauracji Aida, która posiada świetną ofertę dań na ten niezwykle wyjątkowy dzień. Przykładowe menu, które oferuje nam restauracja zakłada pięć dań gorących - dwie zupy do wyboru, drugie danie jest serwowane w formie talerzówki, trzecie danie gorące jest serwowane w półmiskach. Restauracja daje możliwość wyboru dwóch pozycji mięsnych, jednego dodatku skrobiowego i jedno warzywnego. Danie czwarte jest serwowane w półmiskach, podobnie jest tutaj możliwość doboru dodatków. Oprócz dań ciepłych, istnieje również możliwość wybrania zakąsek zimnych - tych możemy wybrać aż dziesięć, a jeżeli chcemy dobrać więcej to wystarczy niewielka dopłata. Restauracja oferuje także bufet deserowo-kawowy w skład, którego wchodzą kawy, herbaty i różnego rodzaju dodatki, a także bogaty wybór ciast, musów owocowych czy deserów. Sala weselna oferuje swoim gościom także możliwość zamówienia deseru serwowanego pomiędzy posiłkami. Ceny za osobę obejmują także napoje zimne i gorące bez ograniczeń. Dodatkowo sala weselna dysponuje także barem, bufetem śródziemnomorskim, bufetem hiszpańskim, bufetem włoskim, bufetem sałatkowym, stołem wiejskim, który jest pełen tradycyjnie wytwarzanych mięsiw wędzonych, pieczonych itp. Ogromna różnorodność oferowanych dań - zarówno gorących, jak i zimnych, dodatków itp. daje Państwu możliwość skompletowania menu w taki sposób, aby każdy z gości czuł się usatysfakcjonowany ilością oraz jakością oferowanych dań. Restauracja Aida oferuje wysokiej jakości posiłki, które cechują także bardzo atrakcyjne ceny.
Gwarantujemy! |