Menu okolicznościowe
Sala konferencyjno-bankietowa AIDA to przede wszystkim doskonałe miejsce do celebrowania wielkich wydarzeń rodzinnych takich jak: urodziny, imieniny i inne przyjęcia okolicznościowe.
Oferta nr 1
- 2 dania gorące
- 7 zakąsek zimnych
- ciasta
- owoce sezonowe
- bufet deserowo- kawowy
- napoje zimne oraz gorące bez ograniczeń
- zniżki 50% dla dzieci poniżej 12 roku życia
- dwie sale do wyboru ( sala bankietowa lub klubowa )
- dekoracja stołów
- profesjonalna obsługa
- cena obejmuje przyjęcie w wymiarze do 7 godzin
170zł/os
Dania gorące:
I. Zupa- dwie do wyboru:
-tradycyjny rosół z makaronem
-flaki wołowe
-krem z zielonego groszku z boczkiem wędzonym i grzanką
-zupa borowikowa z kluseczkami piwnymi
-zupa krem z warzyw sezonowych
-zupa krem z pomidorów z grzaneczkami czosnkowymi
-paryski krem z pieczarek z oliwią bazyliową i grzankami
-zupa cebulowa z grzanką serową
-zupa mexykańska z marynowanej wieprzowiny i papryki z fasolką, podana z serową tortillą.
-żur staropolski z jajkiem i z kiełbasą
II. Drugie danie-jedno do wyboru:
-polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów, podana z kluseczkami francuskimi i buraczkami
-karkówka pieczona z pieczarkami z koperkowymi ziemniakami i duszoną kapustą.
-filet z kurczaka po włosku , zapiekany z mozarellą, podany z pieczonymi ziemniakami, pomidorami i miksem sałat.
-roladka z polędwiczki wieprzowej faszerowana warzywami z sosem kurkowym, podana ze smażonymi talarkami ziemniaczanymi z oliwą czosnkową
-chrupiące filety z indyka z jogurtem bałkańskim i salsą pomidorową, podane z ryżem i mixem sałat.
-grillowana pierś z kurczaka z kostką, podana na kremowym puree z marchewki, z fasolką szparagową i kremowym sosem z czosnku niedzwiedziego.
-kotlet schabowy podany z zasmażaną kapustą z borowikami i gotowanymi ziemniakami z koperkiem.
-smażona pierś kurczaka z chrupiącą skórką, podana z chrupiącymi cząstkami ziemniaków, sosem z suszonych pomidorów i świeżą sałatką
-faszerowane udko z kurczaka, podane na puree ziemniaczanym, z zasmażaną kapustą i sosem ze świezych ziół.
-polędwica czarnolas faszerowana musem grzybowym podana z kluskami śląskimi i surówką z czerwonej kapusty.
Dla dzieci-możliwość zamówienia:
Fingersy z kurczaka z frytkami i sałatką wedle uznania lub penne pomodoro
IV. Dodatkowo, możliwość zamówienia deseru serwowanego(15 zł os.)
-gorąca szarlotka z lodami waniliowymi
-deser lodowy z owocami i bitą śmietaną
-świeże owoce z lodami truskawkowymi
V. Zakąski zimne (wybieramy 7 pozycji, każda następna 5 zł os.).
1. Galarety mięsne; -schab po warszawsku faszerowany musem chrzanowym, -domowy pasztet z kurkami i porami w warzywnej galarecie, -terina z kurczaka, mix wyrobów garmażeryjnych.
2. chrupiąc grzanki z wędlinami włoskimi i warzywami
3. Półmiski wędlin
4. Śledzik marynowany w occie winnym i oliwie z kroplą tabasco, -tradycyjny matjas w oliwie z cebulą, -rolmopsy z ogórkiem i marynowaną cebulą, śledzik pod pierzynką
5. Jaja faszerowane mix (pasta łososiowa, pieczarkowa), -jaja w majonezie ze szczypiorkiem, -francuski omlet z warzywami i pieczona papryką
6. Roladki z wędzonego łososia z musem chrzanowym i cytryną, -ryba po grecku, -roladki ze świeżego ogórka faszerowane pastą tuńczykowa
7. Carpaccio z polędwiczek wieprzowych i grillowanej cukinii z sosem miętowym, -melon cundelop z szynką parmeńską, -Carpaccio z cukinii marynowanej oliwą truflową z szynką parmeńską i płatkami parmezanu -deska serów świata z owocami
8. Włoska mozarella z pomidorami ze świeżą bazylią, plastry pomidorów z sosem czosnkowym i z żółtym serem, -suszone w słońcu pomidory z serkiem ricotta, -rolada szpinakowa z kremowym serkiem ziołowym, roladki z tortilli mix
9. Sałatki wegetariańskie; - sałatka szopska z serem feta i oliwkami, -sałatka wiosenna ze szparagami i prażonymi pestkami dyni -sałatka z selera naciowego z gruszkami i fasolą z sosem cytrynowym, tradycyjna sałatka warzywna
10. Sałatki mięsne - sałatka orientalna z kurczakiem, makaronem sojowym i świeżą kolendrą , sałatka Cesar z kurczakiem i parmezanem, -sałatka gyros z kurczakiem i prażoną cebulką, -sałatka nicejska z tuńczykiem i fasolką szparagową, -Boryna z szynki, sera, kukurydzy z marynowaną papryką i koperkiem , -Sałatka włoska z makaronem, suszonymi pomidorami, parmezanem, włoską salami i oliwkami, sałatka alpejska z szynką serem, świeżą papryką i musztardą retro, - mix sałat z sosem balsamicznym podany z wedzonym kurczakiem serem blue i gruszką, - sałaty z warzywami i wedzonym łososiem, -sałatka meksykanska z pikantnym sosem pomidorowym i grillowanym kurczkiem.
Tatar wołowy -Dodatkowo możliwość zamówienia tatara wołowego z dodatkami, serwowanego po pierwszym daniu głównym ( 10zł/porcja)
-Dodatkowo możliwość zamówienia sushi- 25 zł /os
VI. Ciasta
- wybór ciast
- świeże owoce sezonowe
VII. Dodatkowo gorące danie serwowane w bulionówce 15 zł os.)
- schab po cygańsku
-beouf strogonoff
-kurczak marynowany w imbirze w sosie słodko-kwaśnym
-barszczyk czerwony podany z domowymi pierożkami
Lub mix gorących przekąsek podawanych na półmiskach z dwoma sosami (15 zł os. , wybieramy 3 pozycje)
Np.:
-chrupiące skrzydełka
-panierowane fileciki drobiowe
-śliwka w bekonie
-panierowane paluszki krabowe
-mini szaszłyki
-pieczarki faszerowane wołowiną,
-tortille meksykańskie z mięsem wołowym na gorąco
-domowe , odsmażane pierożki z mięsem.
Napoje:
-napoje gazowane, woda gazowana podawane w plastikowych butelkach, soki i woda niegazowana podawana w dzbankach, kawa, herbata.
Oferta nr 2
- 3 dania gorące
- 7 zakąsek zimnych
- ciasta
- owoce sezonowe
- bufet deserowo- kawowy
- napoje zimne oraz gorące bez ograniczeń
- zniżki 50% dla dzieci poniżej 12 roku życia
- dwie sale do wyboru ( sala bankietowa lub klubowa )
- dekoracja stołów
- profesjonalna obsługa
- cena obejmuje przyjęcie w wymiarze do 7 godzin
Cena: 190zl/os
Dania gorące:
I. Zupa- dwie do wyboru:
-tradycyjny rosół z makaronem
-flaki wołowe
-krem z zielonego groszku z boczkiem wędzonym i grzanką
-zupa borowikowa z kluseczkami piwnymi
-zupa krem z warzyw sezonowych
-zupa krem z pomidorów z grzaneczkami czosnkowymi
-paryski krem z pieczarek z oliwią bazyliową i grzankami
-zupa cebulowa z grzanką serową
-zupa mexykańska z marynowanej wieprzowiny i papryki z fasolką, podana z serową tortillą.
-żur staropolski z jajkiem i z kiełbasą
II. Drugie danie-jedno do wyboru:
-polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów, podana z kluseczkami francuskimi i buraczkami
-karkówka pieczona z pieczarkami z koperkowymi ziemniakami i duszoną kapustą.
-filet z kurczaka po włosku , zapiekany z mozarellą, podany z pieczonymi ziemniakami, pomidorami i miksem sałat.
-kaczka po staropolsku, podana z zurawiną, opiekanymi ziemniakami i tartymi buraczkami .
-roladka z polędwiczki wieprzowej faszerowana warzywami z sosem kurkowym, podana ze smażonymi talarkami ziemniaczanymi z oliwą czosnkową
-chrupiące filety z indyka z jogurtem bałkańskim i salsą pomidorową, podane z ryżem i mixem sałat.
-polędwiczka wieprzowa nadziewana szparagami, podana z ziemniakami gratin i sosem tymiankowym
-grillowana pierś z kurczaka z kostką, podana na kremowym puree z marchewki, z fasolką szparagową i kremowym sosem z czosnku niedzwiedziego.
-kotlet schabowy podany z zasmażaną kapustą z borowikami i gotowanymi ziemniakami z koperkiem.
-smażona pierś kurczaka z chrupiącą skórką, podana z chrupiącymi cząstkami ziemniaków, sosem z suszonych pomidorów i świeżą sałatką
-faszerowane udko z kurczaka, podane na puree ziemniaczanym, z zasmażaną kapustą i sosem ze świezych ziół.
-polędwica czarnolas faszerowana musem grzybowym podana z kluskami śląskimi i surówką z czerwonej kapusty.
Dla dzieci-możliwość zamówienia:
Fingersy z kurczaka z frytkami i sałatką wedle uznania lub penne pomodoro
III, Trzecie Danie gorące serwowane w półmiskach, możliwość wyboru dwóch pozycji mięsnych, jednego dodatku skrobiowego i jednego warzywnego (wybór z poniższego menu)
MIĘSA I RYBY
- pieczona karkówka z pieczarkami; - chrupiące fileciki z indyka z jogurtem bałkańskim i salsą pomidorową; - panierowany filet z kurczaka w migdałach, zapiekany z ananasem i żurawiną, - eskalopki z polędwiczki z chorizo zapiekane z serem, -mini golonki pieczone w piwie - eskalopki drobiowe z wędzonym boczkiem w sosie z musztardy francuskiej, -pieczone pałki z kurczaka w słodkim sosie chili, -morszczuk w czypiącym panko, -miruna w sosie z suszonych pomidorów, - udko faszerowane, kotlet schabowy , -eskalopki drobiowe ze szpinakiem zapiekane z kremowym beszamelem, -grillowany marynowany schab zapiekany z pieczarkami i mozarellą
DODATKI SKROBIOWE
- chrupiące ćwiartki ziemniaczane, -kluseczki francuskie ze szpinakiem, -ziemniaki gotowane, -talarki ziemniaczane z oliwą czosnkowa, - ryż curry z cebulką, - smażony ryż z warzywami, -pieczone ziemniaczki, -kopytka gotowane
DODATKI WARZYWNE
- zestaw surówek, - bukiet warzyw gotowanych, - buraczki zasmażane, -kapusta zasmażana, -smażone warzywa z masłem czosnkowym, -mieszane sałaty z warzywami i sosem vinegrett,
IV. Dodatkowo, możliwość zamówienia deseru serwowanego(15 zł os.)
-gorąca szarlotka z lodami waniliowymi
-deser lodowy z owocami i bitą śmietaną
-świeże owoce z lodami truskawkowymi
V. Zakąski zimne (wybieramy 7 pozycji, każda następna 5 zł os.).
W standardzie na stołach jest pieczywo razowe, bułeczki koktajlowe,
1. Galarety mięsne; -schab po warszawsku faszerowany musem chrzanowym, -domowy pasztet z kurkami i porami w warzywnej galarecie, -terina z kurczaka, mix wyrobów garmażweryjnych.
2. chrupiąc grzanki z wędlinami włoskimi i warzywami
3. Półmiski wędlin
4. Śledzik marynowany w occie winnym i oliwie z kroplą tabasco, -tradycyjny matjas w oliwie z cebulą, -rolmopsy z ogórkiem i marynowaną cebulą, śledzik pod pierzynką
5. Jaja faszerowane mix (pasta łososiowa, pieczarkowa), -jaja w majonezie ze szczypiorkiem, -francuski omlet z warzywami i pieczona papryką
6. Roladki z wędzonego łososia z musem chrzanowym i cytryną, -ryba po grecku, -roladki ze świeżego ogórka faszerowane pastą tuńczykowa
7. Carpaccio z polędwiczek wieprzowych i grillowanej cukinii z sosem miętowym, -melon cundelop z szynką parmeńską, -Carpaccio z cukinii marynowanej oliwą truflową z szynką parmeńską i płatkami parmezanu -deska serów świata z owocami
8. Włoska mozarella z pomidorami ze świeżą bazylią, plastry pomidorów z sosem czosnkowym i z żółtym serem, -suszone w słońcu pomidory z serkiem ricotta, -rolada szpinakowa z kremowym serkiem ziołowym, roladki z tortilli mix
9. Sałatki wegetariańskie; - sałatka szopska z serem feta i oliwkami, -sałatka wiosenna ze szparagami i prażonymi pestkami dyni -sałatka z selera naciowego z gruszkami i fasolą z sosem cytrynowym, tradycyjna sałatka warzywna
10. Sałatki mięsne - sałatka orientalna z kurczakiem, makaronem sojowym i świeżą kolendrą , sałatka Cesar z kurczakiem i parmezanem, -sałatka gyros z kurczakiem i prażoną cebulką, -sałatka nicejska z tuńczykiem i fasolką szparagową, -Boryna z szynki, sera, kukurydzy z marynowaną papryką i koperkiem , -Sałatka włoska z makaronem, suszonymi pomidorami, parmezanem, włoską salami i oliwkami, sałatka alpejska z szynką serem, świeżą papryką i musztardą retro, - mix sałat z sosem balsamicznym podany z wedzonym kurczakiem serem blue i gruszką, - sałaty z warzywami i wedzonym łososiem, -sałatka meksykanska z pikantnym sosem pomidorowym i grillowanym kurczkiem.
Tatar wołowy -Dodatkowo możliwość zamówienia tatara wołowego z dodatkami, serwowanego po pierwszym daniu głównym ( 10zł/porcja)
-Dodatkowo możliwość zamówienia sushi- 25 zł /os
VI. Ciasta
-wybór ciast
- świeże owoce sezonowe
Napoje:
-napoje gazowane, woda gazowana podawane w plastikowych butelkach, soki i woda niegazowana podawana w dzbankach, kawa, herbata.
Oferta nr 3
- 4 dania gorące
- 7 zakąsek zimnych
- ciasta
- owoce sezonowe
- bufet deserowo- kawowy
- napoje zimne oraz gorące bez ograniczeń
- zniżki 50% dla dzieci poniżej 12 roku życia
- dwie sale do wyboru ( sala bankietowa lub klubowa )
- dekoracja stołów
- profesjonalna obsługa
- cena obejmuje przyjęcie w wymiarze do 7 godzin
Cena: 200zł/os
Dania gorące:
I. Zupa-dwie do wyboru:
-tradycyjny rosół z makaronem
-flaki wołowe
-krem z zielonego groszku z boczkiem wędzonym i grzanką
-zupa borowikowa z kluseczkami piwnymi
-zupa krem z warzyw sezonowych
-zupa krem z pomidorów z grzaneczkami czosnkowymi
-paryski krem z pieczarek z oliwią bazyliową i grzankami
-zupa cebulowa z grzanką serową
-zupa mexykańska z marynowanej wieprzowiny i papryki z fasolką, podana z serową tortillą.
-żur staropolski z jajkiem i z kiełbasą
II. Drugie danie-jedno do wyboru:
-polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów, podana z kluseczkami francuskimi i buraczkmi.
-karkówka pieczona z pieczarkami z koperkowymi ziemniakami i duszoną kapustą.
-filet z kurczaka po włosku , zapiekany z mozarellą, podany z pieczonymi ziemniakami, pomidorami i miksem sałat.
-kaczka po staropolsku, podana z zurawiną, opiekanymi ziemniakami i tartymi buraczkami .
-roladka z polędwiczki wieprzowej faszerowana warzywami z sosem kurkowym, podana ze smażonymi talarkami ziemniaczanymi z oliwą czosnkową
-chrupiące filety z indyka z jogurtem bałkańskim i salsą pomidorową, podane z ryżem i mixem sałat.
-polędwiczka wieprzowa nadziewana szparagami, podana z ziemniakami gratin i sosem tymiankowym
-grillowana pierś z kurczaka z kostką, podana na kremowym puree z marchewki, z fasolką szparagową i kremowym sosem z czosnku niedzwiedziego.
-kotlet schabowy podany z zasmażaną kapustą z borowikami i gotowanymi ziemniakami z koperkiem.
-smażona pierś kurczaka z chrupiącą skórką, podana z chrupiącymi cząstkami ziemniaków, sosem z suszonych pomidorów i świeżą sałattką
-faszerowane udko z kurczaka, podane na puree ziemniaczanym, z zasmażaną kapustą i sosem ze świezych ziół.
-polędwica czarnolas faszerowana musem grzybowym podana z kluskami śląskimi i surówką z czerwonej kapusty.
Dla dzieci-możliwość zamówienia:
Fingersy z kurczaka z frytkami i sałatką wedle uznania lub penne pomodoro
III, Trzecie Danie gorące serwowane w półmiskach, możliwość wyboru dwóch pozycji mięsnych, jednego dodatku skrobiowego i jednego warzywnego (wybór z poniższego menu)
MIĘSA I RYBY
- pieczona karkówka z pieczarkami; - chrupiące fileciki z indyka z jogurtem bałkańskim i salsą pomidorową; - panierowany filet z kurczaka w migdałach, zapiekany z ananasem i żurawiną, - eskalopki z polędwiczki z chorizo zapiekane z serem , -mini golonki pieczone w piwie - eskalopki drobiowe z wędzonym boczkiem boczkiem w sosie z musztardy francuskiej, -pieczone pałki z kurczaka w słodkim sosie chili, -morszczuk w czypiącym panko, -miruna w sosie z suszonych pomidorów, - udko faszerowane, kotlet schabowy , -eskalopki drobiwe ze szpinakiem zapiekane z kremowym beszamelem, grillowany marynowany schab z pieczarkami zapiekany z mozarellą
DODATKI SKROBIOWE
- chrupiące ćwiartki ziemniaczane, -kluseczki francuskie ze szpinakiem, -ziemniaki gotowane, -talarki ziemniaczane z oliwą czosnkowa, - ryż curry z cebulką, - smażony ryż z warzywami, -pieczone ziemniaczki, -kopytka gotowane
DODATKI WARZYWNE
- zestaw surówek, - bukiet warzyw gotowanych, - buraczki zasmażane, -kapusta zasmażana, -smażone warzywa z masłem czosnkowym, -mieszane sałaty z warzywami i sosem vinegrett,
IV, Danie gorące jedno do wyboru:
- żurek z białą kiełbasą i jajakiem
-solianka ukraińska z kiszonymi ogórkami i wędzonym boczkiem
-barszczyk czerwony podany z domowymi pierożkami
V. Dodatkowo, możliwość zamówienia deseru serwowanego(15 zł os.)
-gorąca szarlotka z lodami waniliowymi
-deser lodowy z owocami i bitą śmietaną
-świeże owoce z lodami truskawkowymi
VI. Zakąski zimne (wybieramy 7 pozycji, każda następna 5 zł os.).
1. Galarety mięsne; -schab po warszawsku faszerowany musem chrzanowym, -domowy pasztet z kurkami i porami w warzywnej galarecie, -terina z kurczaka, -mix wyrobów garmażeryjnych.
2. chrupiąc grzanki z wędlinami włoskimi i warzywami
3. Półmiski wędlin
4. Śledzik marynowany w occie winnym i oliwie z kroplą tabasco, -tradycyjny matjas w oliwie z cebulą, -rolmopsy z ogórkiem i marynowaną cebulą, śledzik pod pierzynką
5. Jaja faszerowane mix (pasta łososiowa, pieczarkowa), -jaja w majonezie ze szczypiorkiem, -francuski omlet z warzywami i pieczona papryką
6. Roladki z wędzonego łososia z musem chrzanowym i cytryną, -ryba po grecku, -roladki ze świeżego ogórka faszerowane pastą tuńczykowa
7. Carpaccio z polędwiczek wieprzowych i grillowanej cukinii z sosem miętowym, -melon cundelop z szynką parmeńską, -Carpaccio z cukinii marynowanej oliwą truflową z szynką parmeńską i płatkami parmezanu -deska serów świata z owocami
8. Włoska mozarella z pomidorami ze świeżą bazylią, plastry pomidorów z sosem czosnkowym i z żółtym serem, -suszone w słońcu pomidory z serkiem ricotta, -rolada szpinakowa z kremowym serkiem ziołowym, roladki z tortilli mix
9. Sałatki wegetariańskie; - sałatka szopska z serem feta i oliwkami, -sałatka wiosenna ze szparagami i prażonymi pestkami dyni -sałatka z selera naciowego z gruszkami i fasolą z sosem cytrynowym, tradycyjna sałatka warzywna
10. Sałatki mięsne - sałatka orientalna z kurczakiem, makaronem sojowym i świeżą kolendrą , sałatka Cesar z kurczakiem i parmezanem, -sałatka gyros z kurczakiem i prażoną cebulką, -sałatka nicejska z tuńczykiem i fasolką szparagową, -Boryna z szynki, sera, kukurydzy z marynowaną papryką i koperkiem , -Sałatka włoska z makaronem, suszonymi pomidorami, parmezanem, włoską salami i oliwkami, sałatka alpejska z szynką serem, świeżą papryką i musztardą retro, - mix sałat z sosem balsamicznym podany z wedzonym kurczakiem serem blue i gruszką, - sałaty z warzywami i wedzonym łososiem, -sałatka meksykanska z pikantnym sosem pomidorowym i grillowanym kurczkiem.
Tatar wołowy -Dodatkowo możliwość zamówienia tatara wołowego z dodatkami, serwowanego po pierwszym daniu głównym ( 10zł/porcja)
-Dodatkowo możliwość zamówienia sushi- 25 zł /os
VII. Ciasta
-wybór ciast
- świeże owoce sezonowe
Napoje:
-napoje gazowane, woda gazowana podawane w plastikowych butelkach, soki i woda niegazowana podawana w dzbankach, kawa, herbat
Dodatkowa atrakcja!!!
Dania degustacyjne przygotowywane przez Szefa kuchni, na specjalnym stanowisku na oczach gości.
Show z flambirowaniem ( 30 zł/os. ).
Mini przekąski gotowane na żywo i serwowane przez kelnerów do stołu.
Wybór kilku przekąsek gotowanych systematycznie jedna po drugiej.
Propozycje mięsne
Do wyboru 2 pozycje z listy poniżej:
-
Eskalopki z polędwiczek z kurkami z nutą wódki.
-
Kurczak po tajsku flambirowany likierem Triple sec
-
Polędwiczki z jabłkami i malinami podane na rucoli, flambirowane winiakiem.
-
Krewetki flambirowane koniakiem.
-
Smażone kurki z szyjkami rakowymi z czosnkiem i koperkiem.
-
Asortyment świeżych ryb z patelni.
Propozycje skrobiowo-warzywne
Do wyboru 2 pozycje z listy poniżej:
-
Placki ziemniaczane z sosem kurkowym.
-
Włoski makaron z sosem z oliwy i czosnkiem aglio di olio.
-
Warzywa grillowane, flambirowane wódką jabłkową.
-
Kluski półfrancuskie szpinakowe obsmażane na maśle czosnkowym.
Imprezy okolicznościowe
Sala konferencyjno-bankietowa AIDA to wyjątkowe miejsce, które chętnie jest wybierane przez wyjątkowych gości do świętowania wyjątkowych wydarzeń. Od wielu lat na terenie naszego obiektu organizowane są różnego rodzaju imprezy okolicznościowe, takie jak urodziny, imieniny, rocznice ślubu, przyjęcia z okazji Chrztu Świętego bądź Pierwszej Komunii, a także wiele innych. Wszystkie imprezy okolicznościowe przygotowujemy z wielkim zaangażowaniem oraz indywidualnym podejściem do każdego klienta. Charakteryzujemy się wieloletnim doświadczeniem w branży, a także umiejętnością obserwacji potrzeb naszych klientów. Przyjęcia organizowane w naszym lokalu cieszą się dużym zainteresowaniem klientów z takich miast, jak Wołomin, Zielonka, Kobyłka czy Marki.
W cenie zawarte jest menu podstawowe, dekoracja stołów, pojemniczki do pakowania żywności pozostałej po przyjęciu, a także w pełni profesjonalna obsługa.
Z uwagi na zróżnicowane oczekiwania osób, które pragną zorganizować w naszej sali imprezy okolicznościowe, przygotowaliśmy kilka odmiennych ofert, z których każdy z Państwa może wybrać rozwiązanie odpowiednie dla siebie. Ciekawe menu skomponowane przez doświadczonych i bardzo kreatywnych kucharzy z pewnością przypadnie do gustu wszystkim uczestnikom organizowanego przez Państwa przyjęcia.
Jeżeli pragną Państwo wyprawić imieniny, urodziny bądź przyjęcie okolicznościowe z innej okazji, zachęcamy do bliższego poznania naszej oferty. Gwarantujemy smaczne, aromatyczne, estetycznie serwowane posiłki, przyjazną i profesjonalną obsługę oraz piękną dekorację stołów. Przygotowana przez nas oferta obejmuje dania gorące (w tym zupę oraz drugie danie), zimne zakąski, desery oraz napoje. Jesteśmy przekonani, że przyjęcie zorganizowane w naszym obiekcie spełni oczekiwania zarówno Państwa, jak i wszystkich gości.
Proponujemy atrakcyjne ceny, gwarantując dogodną lokalizację oraz organizację przyjęć na najwyższym poziomie. Naszą najlepszą wizytówką są pozytywne opinie zadowolonych klientów.